Over zakelijklening.nl

Zakelijklening.nl biedt het meest uitgebreide overzicht van bedrijfsleningen in Nederland en is zelf ook een aanbieder van  bedrijfsleningen aan het midden- en kleinbedrijf.

Het aantal spelers op de markt voor bedrijfsleningen – met name aanbieders die zich focussen op het MKB – groeit gestaag. Dit is in het voordeel voor kleine ondernemers die het moeilijk vinden om de juiste service te krijgen bij een traditionele bank. Bedrijfsleningen verschillen flink bij de velerlei aanbieders. Zelfs voorwaarden en prijzen verschillen fors. Als ondernemer is het aan te raden om de verschillende opties grondig door te nemen. De rentevoet bij een lening is uiteraard belangrijk, maar er zijn veel meer factoren waar u op moet letten:

Overweeg het volgende voordat u een zakelijke lening kiest:

  • Hoeveel moet u lenen? Leen nooit meer dan u écht nodig heeft!
  • Hoe snel heeft u geld nodig? Als u het geld binnen een paar weken nodig heeft, dan zijn de traditionele banken zelden een goed alternatief.
  • Hoe lang heeft u een lening nodig? Een lening voor de lange termijn heeft vaak een lagere rente maar dan bent u ook gedwongen om voor de lening te blijven betalen, zelfs als u de lening niet meer nodig heeft!
  • Wat gebeurt er als u uw lening vervroegd wil aflossen? Controleer of er hiervoor extra kosten berekend worden.  

De website zakelijklening.nl wordt beheerd door Qeld Bedrijfsleningen, een Nederlandse vestiging van Qred Företagslån. Qeld staat geregistreerd in het handelsregister met KvK nummer 72603372, en is gevestigd op de Keizersgracht 391 A, 1016EJ Amsterdam, email: support@qeld.nl.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht (verplicht)

Vind ons ook op sociale media: