Vragen en antwoorden over zakelijklening.nl

Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen.

Wat is Zakelijklening.nl?

Zakelijklening.nl geeft het meest uitgebreide overzicht van de Nederlandse markt voor bedrijfsleningen. Het is onze ambitie om het voor kleine Nederlandse bedrijven gemakkelijker te maken om geld te lenen – of het nu gaat om krediet voor de dagelijkse werkzaamheden, groei of voor het opstarten van een bedrijf.

Op zakelijklening.nl vindt u informatie over zakelijke leningen, wat het kost en hoe verschillende leningen werken.

U kunt ook direct en gemakkelijk een zakelijke lening aanvragen op deze pagina. Zakelijklenen.nl biedt zakelijke leningen aan kleine Nederlandse bedrijven via Qeld Bedrijfsleningen, Qeld is ook de beheerder van zakelijklening.nl

Hoeveel kan ik lenen?

Dat hangt voornamelijk af van wie u als geldschieter kiest en van de kredietwaardigheid van uw bedrijf. De vuistregel is als volgt: hoe beter uw kredietwaardigheid, hoe meer geld u kunt lenen, en hoe lager de gerekende rentevoet zal zijn.

Bij Qeld Bedrijfsleningen kunt uw bedrijf tot en met €50.000 lenen.

Hoe snel krijg ik het geld?

Qeld Bedrijfsleningen heeft  de mogelijkheid om het geld onmiddellijk over te maken nadat u de voorwaarden van de lening heeft goedgekeurd. Normaal gesproken betekent dit dat u het geld op dezelfde dag ontvangt waarop u zich had aangemeld.

Wat kost het?

De kosten zijn altijd afhankelijk van de kredietwaardigheid van het bedrijf. Hoe beter de kredietstatus, hoe lager de berekende rente doorgaans zal zijn. Bij Qeld bedrijfsleningen wordt er geen gebruik gemaakt van rentevoeten maar juist van een vaste maandelijkse prijs. Op die manier weet u altijd wat uw lening kost. Krijg een indicatie van de kosten voor een zakelijke lening via onze lening calculator.  

Wat is de rentenvoet bij zakelijklening.nl?

Bij Qeld Bedrijfsleningen worden er geen interestvoeten gerekend voor een zakelijke lening maar een vaste maandelijkse prijs. Het maandelijkse tarief is afhankelijk van hoeveel u wilt lenen en van de kredietwaardigheid van uw bedrijf. U kunt een indicatie krijgen van de kosten door gebruik te maken van onze lening calculator.

Wat zijn de voorwaarden voor de zakelijke lening

Qeld Bedrijfsleningen biedt zakelijke leningen aan Nederlandse bedrijven. Bij het beoordelen van de kredietwaardigheid van uw bedrijf zijn we voornamelijk geïnteresseerd in een goed bedrijfsidee en in de ondernemer. Dit betekent dat het niet van groot belang is dat uw bedrijf al jarenlang bestaat en ook niet automatisch een belemmering als u negatief geregistreerd staat bij de BKR.

Kan ik de lening vroegtijdig aflossen

Ja. U kunt er altijd voor kiezen om de hele lening terug te betalen wanneer u deze niet meer nodig heeft. U betaalt alleen de maandelijkse prijs zolang u uw lening gebruikt. Dit betekent dat u geld kunt besparen en de lening goedkoper kunt maken als u ervoor kiest om de lening vroegtijdig af te lossen. We brengen ook absoluut geen extra kosten in rekening voor vroegtijdig aflossen!

Hoe werkt het?

Bij Qeld bedrijfsleningen kunt u tussen de €1000 en €50.000 lenen. De lening dient binnen zes maanden worden terugbetaald. Qeld is dus ideaal voor bedrijven die vooral eeen tijdelijke financiële oplossing  nodig hebben.

Is een onderpand nodig?

Nee. Bij Qeld Bedrijfsleningen is een onderpand niet vereist. Het is wel noodzakelijk dat u of een vertrouweling garant staat voor de lening. Dit betekent dat u of uw vertrouweling persoonlijk aansprakelijk bent voor de lening als het bedrijf zijn verplichtingen niet nakomt.

Hoe snel wordt de lening uitbetaald?

De zakelijke lening wordt onmiddellijk betaald nadat u de lening met iDIN heeft ondertekend.